طرز تهیه آش رشته

در این مقاله از مجله ، در مورد طرز تهیه آش رشته ، یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای اصیل کشورمان صحبت می کنیم. این آموزش شما را با آشپزی ایرانیعجین تر خواهد کرد و به عنوان یک بانوی ایرانی بهتر است طرز پخت این غذای ملی را به خوبی بیموزید.

نشاستهیکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است. کمتر کسی می تواند بگوید که پاستا را دوست ندارد. این غذای لذیذ و لذیذ همیشه در بین گروه های دوستان به خصوص در فصل زمستان جزو پرطرفدارترین هاست. جالب است که بیش از 20 مدل آش در کشور ما تولید می شود.

آش نسته علاوه بر خوشمزه بودن، به دلیل داشتن ترکیبات و حبوبات یکی از مغذی ترین غذاهاست. این سوپ لذیذ به دلیل محبوبیت بسیار زیادی که در بین ایرانیان دارد، یکی از غذاهای اصلی زنان ایرانی است و در شهرهای مختلف کشور با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود. اگر می خواهید این غذای سنتی و سالم را در خانه درست کنید. با ما بمان

طرز تهیه آش رشته

موارد لازم

40 گرم یایک چهارم فنجان نخود

40 گرم یایک چهارم فنجان لوبیا چیتی

40 گرم یایک چهارم فنجان لوبیا قرمز

50 گرم عدس کوچک

3 عدد پیاز متوسط ​​پوست کنده

یک قاشق زردچوبه

20 گرم یا 10 برگ اسفناج متوسط

20 گرم یا 10 عدد جعفری

30 گرم یا 15 رشته

10 گرم یا 10 رشته

20 گرم یا 30 برگ گشنیز

2 قاشق غذاخوری نعنا خشک

70 گرم رشته پلو

2 حبه سیر، پوست کنده و رنده شده

دو قاشق غذاخوری پنیر

دو قاشق غذاخوری آرد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه آش رشته

مرحله اول

نخود و لوبیا را با هم در ظرفی از شب قبل خیس کنید.

عدس ها را جداگانه در ظرف دیگری خیس می کنیم.

مرحله دوم

پیاز را هم حلقه حلقه می کنیم تا موقع سرخ کردن نشکند و چیپسی شود، از شب قبل روی پارچه تمیزی پهن می کنیم و با پارچه نازکی روی آن را می پوشانیم.

مرحله سوم

نخود و لوبیاهایی را که از شب قبل خیس کرده بودیم در قابلمه با 5 لیوان آب می پزیم سپس وقتی جوش آمد با قاشق کف حبوبات را پخش می کنیم و حرارت را کم می کنیم و در تابه می گذاریم. نیمه باز کمی.

یک ساعت به او فرصت می دهیم تا لوبیاها را بپزد.

مرحله چهارم

سبزی هایی را که آماده کرده ایم پاک می کنیم و ضخیم ترین شاخه ها را جدا می کنیم و پس از شستن و خشک شدن، برش می دهیم.

سبزیجات نباید زیاد بریده شوند، زیرا در سوپ ظاهر نمی شوند.

برای دیدن دستور غذاهای متنوع ایرانی به  مجله آشپزی ایرانیآشپزونمراجعه کنید.

مرحله پنجم

بعد از آماده شدن سبزی به سراغ خلال های پیاز می رویم و در تابه ای با کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند. 4 قاشق روغن را در ظرف دیگری بریزید و بگذارید داغ شود، یک قاشق زعفران داخل آن بریزید، کمی مخلوط کنید، نعنا را اضافه کنید و پس از 10 ثانیه هم زدن، شعله گاز را بردارید. برای اینکه نعنا نسوزد و رنگش تیره نشود.

باید دقت کنید که در این فاصله کم شعله گاز کم باشد.

برای تهیه نعناع داغ دو قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و نعناع خشک را داخل آن بریزید و بلافاصله مخلوط را خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

مرحله ششم

عدس و سبزی را با هم مخلوط کنید و بگذاریدیک ساعت بجوشد سپس حبوبات را اضافه کنید و 5 پیمانه آب جوش داخل ماهیتابه بریزید و حرارت گاز را زیاد کنید تا مواد بجوشد.

سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید عدس و سبزیجات با حبوبات به مدت نیم ساعت بپزند و درش را نیمه باز کنید.

مرحله هفتم

بعد از این مدت 2 قاشق غذاخوری آرد 20 گرمی را با نصف لیوان آب در یک فنجان مخلوط کنید تا آرد گلوله نشود و به آرامی داخل مواد سوپ بریزید و مخلوط کنید.

مرحله هشتم

بعد نصف پیاز داغ و نعناع داغ را داخل کاسه می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم.

مرحله نهم

در مرحله آخر رشته ها را از وسط نصف کرده و در حین هم زدن رشته ها به صورت نامنظم بریزید.

باید به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که نخ ها نرم شوند.

در این مدت نمک اضافه کرده و ادویه های مورد نظر مانند فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و بعد از یک ربع از روی حرارت بردارید.

مرحله  نهایی

توجه داشته باشید که سوپ رقیق باشد، زیرا بعد از اینکه کمی خنک شد، غلیظ می شود.

نیم ساعت بعد سوپ شما آماده است چون کاملا جا افتاده و غلیظ شده است و رشته ها بسیار متراکم تر و نرم تر هستند.

برای تزیین می توانید از پیاز نیم گرم، نعناع داغ، مقداری سیر داغ و کشک بسته به مدل خود استفاده کنید.

نکات طلایی

·         برای اینکه رشته ها نچسبند و مواد در قابلمه راحتتر بپزند باید ظرفیت قابلمه بیشتر از حجم رشته باشد.

·         برای زیبایی رشته سبزی باید درشت و بدون ساقه بریده شود.

·         برایخوشمزه شدن آش بهتر است از پیاز داغ فراوان استفاده کنید.

·         سعی کنید از رشته آش با بهترین کیفیت استفاده کنید.

·         نمک آش را حتما تست کنید تا به خاطر کشک شور نباشد.

·         روغن باعث جا افتادن آش می شود، بنابراین باید به مقدار کافی مصرف شود.

·         کشک باعث بریده شدن آش میشود ، به همین دلیل نباید آن را در آش رشته جوشاند.


Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started